Udskriv produktside

Arduino - Arduino® Uno - R3

Product no. H31941
229.00 DKK incl. VAT
183.20 DKK excl. VAT
Availability 2 pcs. at central warehouse.
Order qty.

Selvhentergebyr (butik): Kr. 0,-
Forsendelse (GLS): Kr. 55,- inkl. moms.
Du skal have en brugerkonto og være logget på for kunne bruge denne funktion. For kontooprettelse Klik her.
Click here for a quote by min. stk.

Dette er den nye Arduino Uno R3. Udstyret med en ATmega328 microprocessor. Seriel interface, FTDI'en, er udskiftet med en 8U2, som er mere fleksibel end på tidligere generationer, da denne kan omprogrammeres. Dette giver mulighed for hurtigere overførselshastigheder og mere hukommelse. Ingen drivere er nødvendige for Linux eller Mac (inf fil til Windows er nødvendig, og indgår i Arduino IDE).

Uno R3 er desuden udstyret med SDA og SCL pins ved siden af AREF. Desiden er der placeret to nye pins tæt på reset pin. Den ene er IOREF som gør shields i stand til at blive strømforsynet via UNO R3. Den anden er ikke forbundet men reserveret til fremtidige formål. Uno R3 fungerer med alle eksisterende shields og kan tilpasses til nye shields som måtte gøre brug disse ekstra pins.

Arduino er en open-source fysisk computing-platform baseret på et simpet I/O kort og et udviklingsmiljø, der implementerer proceserings- / forbindelses- sprog. Arduino kan anvendes til at udvikle stand-alone interaktive objekter eller kan tilsluttes til software på din computer (f.eks Flash, Processing, MaxMSP). Open source IDE'en kan downloades gratis (i øjeblikket til Mac OS X, Windows og Linux).

Arduino er for alle med interesse i at skabe interaktive objekter eller miljøer. Det kan være udviklere, kunstnere, designere, og hobbyfolk. Til begyndere kan vi anbefale programmering med ArduinoBlocks (se arduinoblocks.com).

Egenskaber:

  • ATmega328, low Power AVR 8-bit microcontroller
  • 14 Digital I/O Pins (6 PWM outputs)
  • 6 Analoge indgange
  • 32k Flash Memory
  • 16Mhz Clock Speed

Tekniske detaljer:

  • Forsyningspænding: 7-12Vdc (5,5x2,1mm DC bøsning), netadapter medfølger ikke (se tilbehør)
  • Strømforbrug: Maks. 50mA

Dokumenter:

Discount

Quantity Excl. VAT Incl. VAT
>= 1 183.20 229.00
>= 3 175.20 219.00
>= 5 167.20 209.00

Stock

In stock now 2
Butik, Kbh. (Brinck) 10
Butik, Esbjerg 0
Butik, Struer (Helmholt) 2

Properties