Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Gigaset NP510 IP PRO DECT basestation (6 håndsæt/4 samtaler)
Udskriv produktside

Gigaset NP510 IP PRO DECT basestation (6 håndsæt/4 samtaler)

Produktnr.: H10170  |  Producentvarekode: N510IP
Lowest price at PriceRunner
845.00 DKK incl. VAT
676.00 DKK excl. VAT

Order qty.


Central warehouse, Struer:
On remote storage. Delivery 6-7 days.
Lager i Kbh. butik:
Ikke på lager. Klik & Hent om 6-7 days.

Cheapest shipping: Kr. 0,-
Click & Collect (in store): Kr. 0,-
You must have a user account and be logged in to use this feature. For account creation Click here.
Click here for a quote by min. stk.

Gigaset N510 IP Pro kan i forbindelse med et håndsæt mere end bare bruges til at tale i telefon. Tilslut DECT IP basisstationen via Ethernet med internet og PC'en og telefoner via internettet. Du konfigurerer N510 IP PRO via PC'en efter opstart og administrerer over dens web-browser. Du kan udvide din Gigaset til et trådløse telefonanlæg og tilslut alt efter behov op til 6 håndsæt på, som du kan tildele deres eget nummer. Der kan endda føres op til 4 samtaler samtidigt med en imponerende lydkvalitet i HDSP.

N510 IP PRO er dermed DECT IP basisstation til små og mellemstore virksomheder, der bl.a. understøtter alle tilgængelige Gigaset DECT-håndsæt. Den kombinerer fleksibel kommunikation med en særlig god lydkvalitet. Professionelle funktioner som f.eks. adgang til firmatelefonbog , og online-telefonbøger samt besked om modtagne e-mails bidrager til effektivitet i løbet af arbejdsdagen. Tilslutning via wireless sørger for større bevægelsesfrihed. Flere opgaver kan nemt klares samtidig. N510 IP PRO er kompatibel til over 230 VoIP-trafikoplysningstjenesten og alle almindelige telefonsystemer. Den automatiske installation bl. a. med et Gigaset telefonanlæg T300 PRO og T500 PRO sørger for en hurtig og nem konfiguration.

DECT-teknologi.
Interferensfri DECT-teknologi giver fordele i forhold til rækkevidde, standby-tid og talekvalitet.

SIP-teknologi til trådløse telefoner.
Gennemprøvet og optimeret SIP-teknologi garanterer høj kompatibilitet (over hele verden mere end 230 providere).

Virksomheds produktivitet.
Adgang til telefonbogen i det lokale netværk og på offentlige online-telefonbøger gør administration af kontakter lettere. Brugeren kan få vist online-oplysninger og modtage sms'er via e-mail-læsefunktionen.

Enkel betjening.
Brugergrænsefladen i den nye generation fra Gigaset håndsæt er brugervenlig, optisk attraktiv og gør kommunikation meget mere enkel.

Fleksible anvendelsesmuligheder.
I det store udvalg fra Gigaset mobile enheder finder alle en enhed, der svarer til deres behov. Kompatibel med en lang række IP-providere og telefonsystemer muliggør fleksible kombinationer.

Behovsregulerede udvidelsesmuligheder.
N510 IP PRO kan udvides med op til 6 håndsæt, hvor der til hvert håndsæt kan tildeles et nummer. Derudover kan den kombineres med maksimalt 3 ekstra basestationer,
For at øge rækkevidden af håndsæt.

Professionel kvalitetslyd som ved samtaler ansigt til ansigt.
Den ekstraordinære lydkvalitet via HDSP™ 1 (High Definition Sound Performance), bidrager til effektiviteten i din arbejdshverdag: På grund af den fremragende lydteknologi i bredbåndslydkvaliteten virker samtalerne lige så klare og strålende, som hvis den anden person stod lige ved siden af dig.

Topmoderne Gigaset mobile enheder.
Du kan vælge blandt et bredt udvalg af kompatible Gigaset mobile enheder, som opfylder din virksomheds behov. Gigaset mobile enheder er nemt, hurtigt og pålideligt. Topmoderne teknologi, brillant lyd og innovative egenskaber gør din betjening til en fornøjelse, den lange levetid er påvist gennem grundige test. Med den nyeste elegante design passer den lige ind på arbejdspladsen
Og giver virksomheden et godt billede. ECO DECT reducerer strømforbruget og reducerer sendeeffekten, hvilket især er vigtigt for miljøbevidste virksomheder.

Egenskaber:

  • DECT IP basisstation til op til 6 brugere
  • Op til 4 eksterne opkald samtidig
  • Fremragende lydkvalitet med HDSP

Pakkeindhold:

  • Basis-N510 IP PRO
  • Strømforsyning
  • Ethernet (LAN-) kabler (CAT5 med 2 RJ45 western-modular-stik)
  • Installationscd

Properties